0497 - 54 66 79 info@handyhands4hire.be
Selecteer een pagina

Handy Hands 4 Hire

Realisaties & inspiratie

bel voor meer info of een prijsopgave

0497-54 66 79

of stuur ons een bericht

Van droom naar werkelijkheid

Droomt u ook van een handige carport of tuinhuis op maat of een duik in uw eigen zwembad of zwemvijver?

Of misschien heb je nog een ander project in gedachten om van jouw tuin de gedroomde locatie te maken voor je staycation.

Kijk dan even naar de projecten die reeds door Handy Hands 4 Hire met succes opgeleverd werden en overtuig jezelf.

Wat onze klanten zeggen

“Bij ons plaatste Andy een heel gezellige terrasoverkapping met gesloten bergruimte en overdekte bergruimte . We zijn erg tevreden over de samenwerking. De afwerking is ook top ! Andy weet voor alles een oplossing”

Een tevreden familie uit Hechtel

“Handyhands4hire is een uiterst professionele firma om mee samen te werken. Afspraken, timing en andere zaken worden steeds nageleefd. Zaakvoerder Andy combineert op een hoog niveau professionalisme, directheid en resultaatgerichtheid met de nodige sociale vlotheid, empathie en betrokkenheid. Hij is iemand die zowel analyseert als synthetiseert en vervolgens ook zelf oplossingen aandraagt. Een vakman waar men ten allen tijden op kan rekenen.”

Jeans station

“snelle reacties op vragen man van zijn woord al mooie projecten gerealiseerd nauwkeurige afwerking correcte prijs”

Davy van beers

Wij hebben ondertussen al verschillende en uiteenlopende klusjes en projecten (o.a. het zwembad, op maat gemaakt bureau en tv-meubel,…) thuis laten doen door Andy. Tot nu toe nog niets gevonden wat hij niet kan! Vooraf neemt hij de tijd om alles mee te bekijken en geeft hij raad met de ervaring en expertise die hij heeft. De opdrachten die Andy voor ons deed, werkte hij steeds proper en nauwkeurig af. Iedere keer waren wij super tevreden met het eindresultaat!

Frederik Windey

Andy heeft bij onze nieuwbouw geholpen bij verschillende werkzaamheden. Naast deze werkzaamheden die zeer zorgvuldig uitgevoerd werden, gaf Andy ons advies bij andere werken die we zelf deden. Zijn ervaring en expertise op verschillende domeinen zijn een groot pluspunt. Deze zomer heef Andy een zwembad en poolhouse geplaatst. Ook hier zijn we zeer tevreden van de uitvoering en de door hem voorgestelde materialen. Top kwaliteit.

Nik De Neve

Braambessenstraat 12

3940 Hechtel

BE0778.867.537